Metode de distribuire a fisierelor
Atunci cand lucrezi de acasa poti sa intampini anumite dificultati in ceea ce priveste trimiterea unor fisiere care au o capacitate prea pentru ca ele nu se pot trimite printr-un mail. De aceea, exista cateva metode de a trimite fisiere cu dimensiune mai mare fara niciun fel de dificultate. In randurile de mai jos voi detalia cateva dintre cele mai usoare si mai cunoscute metode de trimitere a fisierelor care au o dimensiune prea mare.
Prima metoda este Google Drive. Pentru a utiliza aceasta metoda ai nevoie doar de un cont la Gmail. Multe companii folosesc aceasta metoda si poti chiar si tu, fiind un mod foarte usor de a-ti rezolva treaba. Un cont la Google Drive iti ofera 15 GB de memorie de stocare. Daca 15 GB este prea putin, pentru 30 de dolari poti sa obti o memorie mult mai mare, de 200 GB. Un cont Drive Enterprise costa 8 dolari pentru afacerea ta de acasa si vine la pachet cu o memorie nelimitata. Google Drive poate fi utilizat atat pe Windows, Android, cat si pe Mac si IOS. Fisierele si documentele pot fi distribuite intre angajati cu usurinta prin intermediul Google Drive.
In cazul in care compania ta foloseste Microsoft Outlook este cel mai probabil sa ai deja un cont OneDrive. La fel ca Google Docs, OneDrive ofera in timp real trimiterea fisierelor si documentelor in interiorul companiei atat pentru Iphone, cat si pentru Android. Spre deosebire de Google Drive, OneDrive are o memorie de stocare de doar 5 GB, iar pentru 2 dolari poti sa obti o memorie de 100 GB. Clientii Office Personal 365 pot sa aiba o memorie de 1TB pentru 70 de dolari pe an, iar clientii Office 365 Home pot sa obtine 6TB pentru 100 de dolari pe an, iar memoria poate fi distribuita intre 6 utilizatori.
Dropbox se poate utiliza pentru a trimite fisiere intre mai multe companii. Un cont gratuit la Dropbox vine la pachet cu 2 GB de memorie de stocare. Are o memorie mai mica decat celelalte doua metode de pana acum, dar Dropbox este compatibil cu Google Drive si Microsoft Office. Pentru 10 dolari pe luna poti sa obti 100 GB de memorie. Daca alegi un cont Dropbox Business, tot cu 10 dolari pot sa obti o memorie de 2TB.
IDrive se poate sincroniza si cu desktop-ul, dar si cu telefonul mobil. Cu un cont gratuit poti sa dispui de 5 GB de memorie de stocare, pentru 70 de dolari pe luna pot sa ai 2TB, iar pentru 5TB trebuie sa platesti 100 de dolari pe luna. Pentru doi ani poti sa platesti 140 de dolari pentru 2 TB, iar pentru 5TB trebuie sa platesti 200 de dolari.
MediaFire nu este atat de popular ca celelalte metode, dar este mai putin costisitor. Un cont gratuit vine la pachet cu 10 GB, pentru 1TB pe luna platesti doar 4 dolari. Pentru 40 de dolari pe luna poti sa dispui de 100 TB si pot 100 de utilizatori sa foloseasca aceasta memorie.
Asadar, acestea sunt cele mai bune metode de a distribui fisiere daca lucrezi de acasa.